Zinweb Academy van start!

Zinweb bestaat 10 jaar! Naast de lancering van de 4mee app, starten we dit jaar de Zinweb Academy. De eerste video’s bieden we gratis aan als dank aan onze trouw bezoekers. Jullie maken Zinweb mede mogelijk, dank daarvoor! 

Vandaag: Tim van der Vliet over het combineren van leven vanuit je hart én geld verdienen.

We willen allemaal iets meegeven aan de wereld, maar we hebben ook geld nodig om ons leven in te richten. Hoe combineer je leven vanuit het hart en geld verdienen?

Tim van der Vliet heeft als beurshandelaar ervaren dat mensen een blinde vlek krijgen als het gaat om geld verdienen. Regels worden omzeild of zelfs gebroken. Zijn conclusie was dan ook dat de problemen die wij hebben in de wereld voortkomen uit egoïstisch gedrag. 

Vier jaar geleden gooide hij het roer om en is hij schrijver geworden. Ook geeft hij workshops. Bij zijn workshop ‘The Art of Zen Investing & doing business’ legt hij uit hoe je met een hoger doel dan geld verdienen, gelukkiger wordt en op de langere termijn zelfs meer gaat verdienen. 

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *