Zijn waar de mensen zijn: #eChick2011

De eChick2011 award wordt uitgereikt aan een vrouw die zich in 2011 via de sociale media heeft ingezet om haar doelen te bereiken. Uit missionair oogpunt heeft predikante Janneke Nijboer zichzelf met de casus Noorderlicht Breda ‘Spelen met Geloof’ aangemeld en zij is genomineerd.

Nu zij 1 van de 50 genomineerden is, wordt ze uitgenodigd om naar de prijsuitreiking te komen bij Hyves in Amsterdam op 19 januari as. Mocht zij bij de eerste 10 komen dan wordt zij geacht daar een presentatie te geven. Het is een prachtig podium om het missionaire werk van Breda en de Protestantse Kerk in Nederland onder de aandacht te brengen. Interessant van deze verkiezing is dat vooral vrouwen met een commercieel oogpunt meedoen. De vraag is natuurlijk hoe het evangelie het houdt tussen deze carrière-dames. Doe mee en breng je stem uit op: nummer 25 in de lijst: Janneke Nijboer. 
@Tjanneke via http://www.echick.nl/
(stemmen kan tot en met 10 januari)

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *