Young professionals 'daten' ouderen

Na het grote succes van de afgelopen jaren, biedt Zingeving Zuidas dit jaar opnieuw de mogelijkheid om op Valentijnsmiddag te ‘daten’ met een oudere. Dit jaar ontmoeten young professionals en ouderen elkaar op zaterdagmiddag 16 februari. Tot welke groep je jezelf rekent mag iedereen zelf beslissen.

De afgelopen jaren is gebleken dat zowel de ouderen als de young professionals de Valentijnsmiddag als een geweldige, inspirerende en vooral gezellige middag ervaren. Een video met een sfeerimpressie van de laatste Valentijnsmiddag vind je hier.

Na een korte kennismaking, inclusief lunch, vertrekken de koppels per paar, of in kleine groepjes, naar de stad. Je kunt zelf nadenken over een middagactiviteit om – na overleg met je date – te ontplooien. Er zullen ook suggesties worden aangereikt. De middag eindigt met een gezamelijke borrel.

Je kunt je opgeven door een e-mail te sturen met je naam en telefoonnummer naar valentijnsdag@zingevingzuidas.nl. Heb je je al opgegeven? Nodig ook je vrienden uit! Voor meer informatie kun je bellen met 06-42359325.

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *