Winnaars gedichtenbundel 'Een helen troost' bekend

De winnaars van de Facebook-actie van Zinweb en Lieve Tied zijn bekend. De 3 gelukkigen winnen de dichtbundel ‘Een helen troost’ van Netty Hengeveld. 

Winnaars

De gelukkige winnaars zijn:

  • Gerdien ter Braak
  • Maaike van Gemert
  • Erna Rouhof

Van harte gefeliciteerd! Netty neemt contact met jullie op, zodat ze jullie het boek kan toesturen. Check je Facebook-berichten (ook bij Overige), zodat je haar bericht niet mist! 

Een helen troost

De bundel heet “Een helen troost…” en is geschreven in de Saksische streektaal. Ook voor mensen die niet uit de Achterhoek komen zijn de gedichten goed te begrijpen.

Netty is theoloog, maar niet gebonden aan een geloofsgemeenschap. Vanuit haar bedrijf ‘Lieve tied’ gaat ze regelmatig voor in vieringen. Ook wordt ze gevraagd als spreker, bijvoorbeeld bij afscheid. Voor die gelegenheden schrijft ze vaak gedichten. Het liefst in de Saksische streektaal, want dat is voor haar de taal van het hart. Zij wil met haar gedichten mensen het gevoel geven dat ze gehoord en gezien worden in hun verdriet. Vaak is dat voor hen een hele troost.

Niet gewonnen, wel het boek?

Niet gewonnen, maar wil je het boek toch graag kopen of cadeau doen? Via http://www.lievetied.nl/#!boek-een-helen-troost/c8o8 is het boek op verschillende manieren te bestellen.

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *