Wat kun jij doen voor vrede?

De oorlog in Syrië, gevechten in Zuid-Soedan en kernwapens in Nederland. De vrede kan wel wat hulp gebruiken. Jouw hulp! Kom op woensdag 21 mei naar de Ambassadeursdag in Utrecht en hoor wat jij voor de vrede kan doen.

Elk jaar komen duizenden mensen in de Vredesweek in actie door een discussieavond, viering of ludieke actie te organiseren. Laat je op de Ambassadeursdag inspireren om ook in actie te komen, ontmoet (andere) Ambassades van Vrede en kom meer te weten over het thema van de Vredesweek: ontwapening. Graag stellen we ook onze Ambassadeur van Vrede Tim Akkerman aan je voor. Kom ook!

We gaan eerst uitgebreid in op het thema ontwapening met militair historicus Christ Klep. Na het plenaire programma volg je twee workshops naar eigen keuze. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan kennis en verdieping over verschillende ontwapeningsvraagstukken of ben je juist op zoek naar tips & tricks hoe je meer bezoekers naar je evenement kan trekken? Klik dan door naar paxvoorvrede.nl/ambassadeursdag voor meer informatie en om je aan te melden.

De Ambassadeursdag vindt plaats op woensdag 21 mei van 16.00 uur tot 21.15 uur in Meeting Plaza (Godebaldkwartier 20, Hoog Catharijne) in Utrecht.

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *