Wat bezielt je?

Nieuw op Zinprofiel! Het samenwerkingsproject van Zinweb en NVO maakt het mogelijk artikelen uit Ad Interim te beluisteren.
Deze week Wat bezielt je? door Ceylan Pektas-Weber

Wat bezielt je?
een vraag voor Ceylan Pektas-Weber

Een hoofddoek dragen is voor mij een manier om mijn hoofd te buigen voor Allah, mijn Schepper. Ik ben van katholieke huize. Altijd heb ik naar God gezocht en tot mijn 21e ging ik naar de mis, totdat ik alleen in een nachtmis kwam en niemand elkaar gelukkig kerstmis wenste. Het voelde kil, misschien voelde ik me nog meer alleen dan ik me in die tijd al voelde. Geen tijd om elkaar het goede te wensen. Een periode van 5 jaar zoeken volgde, van jehova getuigen tot protestante gemeenten tot esoterische levensbeschouwingen.
(…)

Luister hier verder naar de bezieling van Ceylan Pektas-Weber

De tekst is gelezen door Gerda Roeten, opgenomen in de studio’s van de CBB.

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *