VVP-jubileumboek

Het VVP-jubileumboek ‘Eeuwig Vrijzinnig’ kunt u nu via het landelijke bureau van de VVP bestellen. Het is een boek dat in de boekenkast van een vrijzinnig protestant niet mag ontbreken. Het bevat bijdragen van bekende en minder bekende VVP-ers.

Het jubileumboek is tijdens de jubileumdag op 6 april gepresenteerd en overhandigd aan alle aanwezige (oud)voorzitters: Ineke Ludikhuize, Rutger Immink, Erik Jan Tillema en Kim Magnée-de Berg. 

Het jubileumboek staat stil bij het verleden, heden en toekomst van de eeuwige vereniging. Zo schrijven de theologen Arne Jonges en Marieke Fernhout allebei een hoofdstuk over de roerige geschiedenis van de VVH/VVP. 
Lydia van Ketel en Gert de Jong staan stil bij de betekenis van de vereniging anno nu: is het nog wel belangrijk dat de VVP er is? 
Meerten ter Borg en Erik Jan Tillema werpen voorzichtig hun blik op de toekomst: hoe zal die er uit zien voor de vereniging? 
Rutger Immink en Anne van der Meiden vertellen allebei vanuit hun eigen achtergrond wat vrijzinnig geloven precies inhoudt. 

De verschillende hoofdstukken worden afgewisseld door overdenkingen van de VVP-theologen Henri Frölich, Truke Jacobs, Chris de Jonge, Kim Magnée-de Berg, Dick Peters en Jessa van der Vaart.Het boek kost 10 euro exclusief verzendkosten. 

U kunt het boek bestellen door te mailen naar: info@vrijzinnig.nl 
Of te bellen naar: 030-8801497 

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *