Vrijzinnige kopstukken

Zinweb maakte de afgelopen jaren een aantal interessante videos over zingeving in de breedste zin van het woord. Deze maand delen we enkele series in een handig overzicht. Vandaag vrijzinnige kopstukken met onder meer Boris van der Ham en Arjo Klamer.

Arjo Klamer

Gedreven door niet-economische waarden wilde Arjo Klamer verandering brengen in het onderwijs met zijn Academia Vitea. Daarnaast is Klamer een graag geziene gast bij praatprogramma’s over economische en culturele thema’s.

Jacqueline de Savornin Lohman

Jaqueline de Savornin Lohman staat volop in het leven en vooral met haar optredens maakt ze furore. Werk is passie hebben voor iets en daar voor gaan. Maar om nu veertig jaar hetzelfde te doen qua werk is aan haar niet besteed.

Boris van der Ham

Boris van der Ham is een voormalige politicus voor D66. Daarnaast is hij ondernemer, acteur en voorzitter van het Humanistisch Verbond. “Werk valt samen met wat ik het liefste doe, er is voor mij geen onderscheid tussen werk en hobby”, zegt hij in onderstaand filmpje.

Bibi van der Velden

Getalenteerd is Bibi van der Velden zeker. Haar werk wordt al enige jaren geroemd en getoond op veel bekende catwalks. Het kunstenaarsschap maakt haar vrij om cultuur te mixen met materialen en om te zetten in het verhaal dat ze wil vertellen.

Zinweb Redactie
De redactie van Zinweb bestaat uit een team van bevlogen jonge journalisten. De redactie publiceert eigen artikelen of plaatst gastartikelen van experts. Raadpleeg de contactpagina voor een overzicht.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *