Voor 't oprapen

Seizoensgroenten vers van de stad. Zou je niet willen dat groente en fruit gewoon voor het oprapen zou liggen in de stad?! Netwerkbeweging Time To Turn gaat voor vers voedsel; lokaal en uit het seizoen:

Geef ons heden ons dagelijks brood en een vers geperst sinaasappelsapje (Spanje), wat druifjes (Zuid-Afrika) en een paprika in elk gerecht (in midden winter uit de kas). Weten wij waar ons voedsel vandaan komt en wat de impact op mens en milieu is, als we het hele jaar rond aardbeitjes bij ons ijs willen?

We willen je meenemen in een zoektocht naar Gods ritme in Zijn Schepping en hoe we Zijn aardse (moes)tuin kunnen bewerken. Zodat iedereen daar de vruchten van mag plukken!”

De voedselcampagne bestaat uit vier onderdelen; de Irritante Bijbelschool, het Voedselboek, de Our Common Food campagne en een tour in samenwerking met De Verre Naasten.

Lees meer over de Campagne onderdelen op de website van Time To Turn

 

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *