Valentijnsdag op de Zuidas

Young Professionals nemen senioren op daten. Na het succes van de afgelopen jaren, biedt Zingeving Zuidas dit jaar opnieuw de mogelijkheid aan senioren om de Valentijnsmiddag met een jonge Zuidas professional door te brengen. 

Young Professionals nemen senioren één voor één op date. Gebleken is dat deze groep hardwerkende jongeren er in toenemende mate behoefte aan heeft om af en toe uit het jachtige kantoorleven te stappen. Ervaringen en herinneringen van senioren bieden daartoe de uitgelezen mogelijkheid.

Ouderen daarentegen voelen zich vaak eenzaam; het komt regelmatig voor dat ze zonder familie en/of levenspartner door het leven gaan. Tegelijkertijd hebben ouderen, zeker Amsterdamse, een keur aan interessante verhalen paraat en nemen ze absoluut geen blad voor de mond. 

De afgelopen jaren is gebleken dat zowel de “Seniors” als de “Young Professionals” Valentijnsdag als een geweldige, inspirerende en vooral gezellige middag ervaren!

Na een korte kennismaking, inclusief lunch, vertrekken de koppels per paar, of in kleine groepjes, naar de stad. Je kunt zelf nadenken over een middagactiviteit die je – na overleg met je date – kunt ontplooien. Er zullen ook suggesties worden aangereikt. De middag eindigt met een gezamenlijke borrel en pubquiz

Dit jaar ontmoeten senioren en Young Professionals elkaar op zaterdagmiddag 11 februari.

Het programma is als volgt:

•    12.00 uur : Kennismaking en lunch in de Thomaskerk (Prinses Irenestraat 36 Amsterdam)

•    13.45 uur : Middagprogramma per koppel

•    16.30 uur : Borrel + pubquiz WTCafé de Blauwe Engel; Strawinskylaan 143 (in het WTC gebouw)

Aanmelden kan via e-mail: valentijnsdag@zingevingzuidas.nl of via telefoonnummer: 06-41187022.

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *