Twintig over twintig: BN’er omdat het kan

De strijd om roem en aandacht lijken onder twintigers groter dan ooit. Waarom streven ze naar bekendheid, willen ze gezien worden en hopen ze ontdekt te worden? 

Onder leiding van über BN’er Arie Boomsma gaat een panel twintigers 16 januari in debat over authenticiteit, aanzien en faam. De klacht dat jongeren van nu zich als merk profileren zal ook niet onbesproken blijven.

Wat: Twintig over twintig: BN’er omdat het kan – Een discussie over roem
Wanneer: Maandag 16 januari 2012, aanvang 20.00 uur. Café open 19.00
Waar: Rode Hoed, Keizersgracht 102, Amsterdam
Aanmelden: mail naar twintigovertwintig@rodehoed.nl of RSVP via Facebook of aan de kassa
Toegang: gratis  


Met in het panel: Danny Mekic’ (internetondernemer), Alaeddine Touhami (scholier), Rosanne Hertzberger (columniste NRC.next), Jacques Rozendaal (voorzitter SGP-jongeren), Maurice Seleky (communicatieadviseur en schrijver), Alexander Klöpping (internetjournalist), Roos van Ees (redacteur VPRO), Simone van Erp (adjunct-directeur LSG), Jessica Meijer (neerlandica), Aouatif Tawfik (arabist), Aldert Bergstra (redacteur Propria Cures), Jamila Aanzi (oud-vicevoorzitter FNV Jong), Rob Goossens (redacteur Sp!ts), Tristan Salomons (scholier), Ludo Keizer (Triggerboys), Johan Fretz (cabaretier en schrijver) en anderen.

Ook aanwezig: Cornald Maas (presentator AVRO’s Opium, schrijver) en een andere nog bekend te maken niet-twintiger die vanuit een chesterfield-stoel de discussie gadeslaat en becommentarieert.

 

——————————————————————————————————————————–

Twintig over twintig is een initiatief van De Rode Hoed waarin een verscheidenheid aan twintigers en andere geïnteresseerden met elkaar in gesprek gaan over onderwerpen waarover jongeren zelden gehoord worden.

De Rode Hoed is een centrum voor discussie, reflectie en verdieping. Maatschappelijke  vraagstukken op het snijvlak van cultuur, economie en politiek worden aan de orde gesteld in onze debatten, lezingen en symposia. De Rode Hoed is gevestigd aan Keizersgracht 102 te Amsterdam. Voor meer informatie kijk op www.rodehoed.nl. 

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *