Twee museumlezingen Wereldvrouwendag

Ter voorbereiding op de tentoonstellingen ‘Gott Weiblich’ in het Bijbels Museum en ‘Matria’ in het Allard Pierson Museum, die vanaf 8 maart 2013 (Wereldvrouwendag) te bezoeken zijn, zal Annine van der Meer u voorbereiden op wat er te zien is. Zij leert u met nieuwe ogen te kijken, zodat u zelfstandig kunt waarnemen en weet wat u ziet. 

De tentoonstelling ‘Gott Weiblich’ (God de Vrouw) is afkomstig van het Bibel+Orient Museum in Freiburg in Zwitserland. Van der Meers lezing vindt plaats op 6 april in de Thomaskerk te Amsterdam. Hieronder alle informatie:

Datum: Zaterdag 6 april 2013: 10.00 – 12.00 uur
Locatie: Thomaskerk, Prinses Irenestraat 36, Amsterdam.
De lezing wordt, na de lunch, gevolgd door een (optioneel) bezoek aan de tentoonstelling ‘Gott Weiblich’ in het Bijbels Museum te Amsterdam.
Entree: € 25,-, exclusief koffie/thee/lunch/toegang museum

Annine van der Meers lezing over de tentoonstelling ‘Matria’ in het Allard Pierson Museum te Amsterdam is op 20 april, eveneens in de Thomaskerk:

Datum: Zaterdag 20 april 2013: 10.00 -12.00 uur
Locatie: Thomaskerk, Prinses Irenestraat 36, Amsterdam. 
De lezing wordt, na de lunch, gevolgd door een (optioneel) bezoek aan de tentoonstelling Matria’ in het Allard Pierson museum te Amsterdam.
Entree: € 25,-, exclusief koffie/thee/lunch/toegang museum 

1. Uw aanmelding is pas definitief na ontvangst van uw betaling op 19.83.80.720  bij de Triodosbank te Zeist ten name van St. Academie PanSophia.
2. Bij annulering vindt geen restitutie plaats. Het is wel mogelijk om iemand anders in uw plaats te laten deelnemen. 
3. Bij onvoldoende inschrijving of annulering van de themadag om een andere reden vindt algehele restitutie plaats.
4. U ontvangt via de mail een bevestiging van uw deelname.

Meer informatie: www.academiepansophia.nl

Foto: het Allard Pierson Museum

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *