Sukha

Sukha betekent ‘levensvreugde’ in het Sanskriet, de taal van de Boeddhistische monniken in India en Nepal. Bij Sukha vind je mode, interieur, accessoires, cadeautjes, boeken, workshops en reizen onder één dak. 


See video

De producten van Sukha komen onder andere uit India, Nepal, Marokko, Peru, Indonesië en Nederland. Ze zijn hergebruikt, vintage of worden op een verantwoorde manier geproduceerd met aandacht voor de arbeidsomstandigheden in de fabrieken en respect voor de mensen uit het land van herkomst. Naast producten onder het eigen label, verkoopt Sukha ook bekende en minder bekende merken met handgemaakte en unieke producten. 

Sukha is naast een modern warenhuis ook een rustpunt in de drukke stad, want je kunt er even rustig zitten, een boek lezen en koffie of thee drinken.

Sukha Amsterdam ligt op loopafstand van het Centraal Station in de gezellige Haarlemmerstraat vol originele winkeltjes. 

Sukha doet mee aan de Hart-hoofdprijs van Triodos Bank. Deze prijs is bedoeld voor de meest vernieuwende en inspirerende duurzame ondernemer, gefinancierd door Triodos Bank. Wilt u stemmen op Sukha, of informatie krijgen over andere kandidaten die meedoen. Dan kan dat hier

Openingstijden:
Zeven dagen per week welkom:

Maandag van 11.00 tot 18.30
Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.30
Zondag van 13.00 tot 18.00

Sukha Amsterdam
Haarlemmerstraat 110
1013 EW Amsterdam
tel 020-3304001
hallo@sukha-amsterdam.nl 

Voor meer info kijk op de website.

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *