Stem op je favoriete ondernemer

Triodos Bank reikt dit jaar voor de derde keer de Hart-Hoofdprijs uit. Er zijn negen vernieuwende en inspirerende ondernemers genomineerd. Allen worden ze momenteel gefinancierd door Triodos Bank. En ze ondernemen alle negen met hun hart én met hun hoofd en leveren zo een bijdrage aan een duurzame wereld. ‘Net als wij’, aldus Triodos Bank op haar website.

De uitslag wordt bekend gemaakt na 21 mei 2013. De winnaar van de Hart-Hoofd Prijs wint een bedrag van 10.000 euro om zijn of haar onderneming verder te ontwikkelen. Bekijk hier de video’s en stem op je favoriete ondernemer. Je maakt kans op een trendy stadsfiets van Roetz-Bikes. Stemmen kan tot en met 15 mei.

Bron: Triodos Bank
Foto: photologue_np/flickr

 

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *