Sta op voor Vrede

Sta op voor Vrede staat 20 december bij het monument op de Dam in Amsterdam van 11 tot 14 uur. Met ‘Sta op voor Vrede’ wordt aandacht gevraagd voor met name de kinderen die het slachtoffer zijn van de beslissingen die volwassenen nemen, zoals nu in Syrië, maar ook in andere oorlogs- en rampgebieden.

Sta op voor Vrede is geen demonstratie of manifestatie. Het wil precies dat doen wat het zegt; op staan voor vrede. Laten zien dat oorlog geen optie is en alleen verliezers kent. Iedereen kan in vrede naast ons komen staan. Wij gaan in het wit gekleed, maar dat is zeker geen verplichting. Het is onze droom om met heel veel mensen op te staan voor Vrede om te laten zien dat mensen geen oorlog en geweld willen. Uit eerdere hulpverleningsacties weten wij dat het heel belangrijk is voor mensen in nood om zij weten dat anderen, ook al is het ver weg, zich hun lot aantrekken en dat laten weten.

Klik hier voor de Facebook van ‘Sta op voor Vrede’

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *