Spitsuurclub

Een boeiend weekend vol inhoud, diepgang en gesprek.Van begin tot eind word je meegenomen in het thema. The Beatles en Seneca ; Palestijnse zelfmoordcommando’s en Jezus in Gethesemané tekst, beeld en geluid confronteren je met loslaten.

Je wordt uitgedaagd na te denken over je eigen vermogen om los te laten. We spitten in bijbelteksten en zien een film over liefde en afscheid. Op zondag is er een Wake up Walk waarin je ook mentaal wakker wordt geschud. We sluiten het weekend af met een korte viering.

Heb je kinderen? Neem ze vooral mee naar de Spitsuurclub. In het speciaal voor hen georganiseerde kinderprogramma valt veel te zien, te doen en te beleven.

Wie, wat, wanneer en waar:
De Spitsuurclub wordt georganiseerd door de Algemene Doopsgezinde Sociëteit.
Iedereen van rond de 30 and up is welkom.
Het weekend vindt plaats op Mennorode conferentiecentrum Apeldoornseweg 185, Elspeet. Op zaterdag 6 april 2013 om 10.30 uur begint de Spitsuurclub en wordt op zondag 7 april om 12.00 uur afgesloten.

 Kosten:  
Deelname volwassenen: € 90,– p.p.
Kinderen van 4 tot 12 jaar : € 70,– p.p.
Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis mee.

Voor meer info en opgave:
Mail met Machteld Stam m.stam@ads.nl of Joke van der Heide, joke.vanderheide@ads.nl of bel de ADS 020 62 30 914 en vraag naar Machteld of Joke. 

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *