Spirit 24 vanaf september op Nederland 2

Spirit 24 start op dinsdag 3 september met een wekelijks programma op Nederland 2. Van 15.30 tot 15.55 uur biedt Spirit 24 iedere dinsdag een gevarieerd, actueel en vernieuwend programma over alle facetten van levensbeschouwing, religie en diversiteit.

De kijker krijgt een overzicht van het levensbeschouwelijke nieuws van de afgelopen week. Wat speelt er in de wereld? Zijn er nieuwe ontwikkelingen? Zijn er naast de serieuze zaken die spelen ook verrassende, leuke en vernieuwende dingen gaande? 

Naar aanleiding van het ‘thema van de week’ wordt een actueel onderwerp nader uitgediept met enkele fragmenten uit programma’s uit het aanbod van spirit24.nl. Ook blikt Spirit 24 vooruit: wat gaat er de komende week spelen? Welke feestdagen komen eraan en voor wie, welke levensbeschouwelijke onderwerpen komen er in de diverse tv-programma’s aan bod, welke nieuwe boeken, tentoonstellingen of andere culturele evenementen zijn niet te missen?

Spirit 24 is het levensbeschouwelijke portal van de Nederlandse Publieke Omroep. Het is een samenwerkingsverband van alle publieke omroepen. In combinatie met de dagelijkse productie van eigen programma’s zorgt dit ervoor dat de kijker meer dan 2500 levensbeschouwelijke programma’s tot zijn beschikking heeft, met een dagelijks groeiend aanbod. 

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *