Rust, kunst en muziek op Vlieland

Harmen Brethouwer – Natuur en cultuur zijn een bijzondere combinatie. De twee kunnen elkaar versterken en zelfs bezinning mogelijk maken. Dat, en de goede programmering, is een belangrijke reden dat het festival Into The Great Wide Open (7, 8, 9 september op Vlieland) weer lang en breed uitverkocht is.

Muziek staat centraal, maar het is vooral de context die het festival uniek maakt. Op misschien wel het mooiste Waddeneiland van Nederland zijn er een verrassende randprogrammering, beeldende kunst, film, uitdagende kinderactiviteiten en voldoende rust en ruimte om er optimaal van te kunnen genieten, aldus de organisatie.

Zowel publiek als artiest is bezoeker van het eiland waar de zee de grens aangeeft en niet de dranghekken, vertelt de website. Into The Great Wide Open is voor alle liefhebbers van goede alternatieve popmuziek die behoefte hebben aan een sfeerrijk festival, maar ook graag zelf het tempo willen bepalen en net iets meer keuzemogelijkheden willen. Oesters van het wad, vers gevangen zeebaars, met zorg bereid. Uit je dak gaan op een festivalveld én kampvuurliedjes op het strand. Intiem festivalgevoel én de ‘great wide open’.

Zoals iemand van de organisatie het beschrijft:

Sweet oh luscious life 
Celebrate your dreams when you are away 
Doesn’t it taste so sweet 
Like it’s growing on, oh growing on the trees 

 

Nooit eerder was ik zo close to paradise!

Een goede reden om de editie van 2013 in je agenda te zetten. Meer informatie is te vinden op de website van het festival: intothegreatwideopen.nl

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *