Rijk leven – De betekenis van geld

Wist je dat de meeste ruzies in privé- en zakelijke relaties gaan over geld? Wist je dat veertig procent van de miljonairs (met gemiddeld 3,5 miljoen op de bank!) zich toch arm of niet gelukkig voelt?

Wist je dat veel mensen niet voldoende of meer durven te vragen voor hun diensten? Dat geld nog steeds een taboe is, waar men zich eigenlijk niet in wil verdiepen, zelfs als men er een tekort in ervaart? En dat veel mensen het niet voor elkaar krijgen om geld te verdienen met wat ze echt belangrijk of interessant vinden?

Waar gaat deze training over? Over de belemmeringen van geld en de kansen. Over de snaren die geldzaken bij ons raken en over hoe een hernieuwde blik op de betekenis van geld het verschil maakt tussen een welvarend leven of een leven vanuit schaarste en tekorten.

Zie voor meer informatie goodfortuneseminars.nl

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *