Retraitedag 'Levenskunstenaar worden'

Retraitedag met Ton Roumen •  Centrum St Michaël  Steyl  • 21 april 2012
Iedereen heeft wel ervaringen dat het in het leven kan tegenzitten en dat het niet loopt zoals je zou willen. We kunnen in de put zitten, verharden of ons slachtoffer van anderen of een systeem voelen.

Aan de andere kant zijn we ook allemaal levenskunstenaar, of we verlangen ernaar levenskunstenaar te zijn. De ware levenskunstenaar is in contact met de vreugde van het leven, hij heeft zin in het leven. Het geheim van de levenskunstenaar is in zijn kern dat hij leeft in het hier en nu, kan voelen wat er is, zachtmoedig en bevestigend reageert op wat zich aandient, vol vertrouwen naar het leven kijkt, oude ervaringen en oude pijn loslaat en leeft vanuit zijn hart.

Dit indrukwekkende programma kan niet in één retraitedag worden ontvouwd, maar we kunnen wel via reflectie, meditatie en visualisatie van al deze ingrediënten proeven.

Praktische informatie:
Plaats             Centrum St Michaël, St Michaelstraat 7, Steyl, www.steyl.eu
Data               Zaterdag 21 april 2012   
Tijd                10-16 uur
Begeleiding    Ton Roumen
Info                www.tonroumen.nl
Aanmelden     www.tonroumen.nl  of 06 307 101 36  
Prijs               € 45, inclusief koffie en thee en warme maaltijd ’s middags 

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *