Rapper Diggy Dex over Golven

“Niemand houdt de golven, maar jij kunt blijven staan.” Rapper Diggy Dex zit misschien nu wel op zijn hoogste golf in zijn carrière. Het gaat hem voor de wind. Hij werkt aan prachtige projecten en staat voor volle zalen.

Zijn nieuwe album ‘Golven’ is het persoonlijkste en evenwichtigste tot nu toe. “Golven zijn een prachtige metafoor voor het leven. De wetenschap dat je gaat vallen en dat accepteren is misschien wel de beste les die ik heb geleerd in al die jaren.”

In deze video spreekt Koen Jansen (Diggy Dex) over het leven. “De golven hebben altijd aantrekkingskracht op me gehad, en hebben me later doen realiseren dat ze stonden voor het leven.” Hij spreekt over vallen en opstaan, kinderen en vrijheid, verantwoordelijkheden en inspiratie. En dat alles op de ritme van de golven van de Noordzee.

Kalle Brüsewitz
Kalle Brüsewitz (soulchecker.nl) is afgestudeerd in de theaterwetenschappen en kunsteducatie en is werkzaam als freelancer op het gebied van journalistiek en kunsteducatie. Hij noemt zich SoulChecker en zoekt naar dat waar mensen zich geraakt door voelen; in kunst, politiek en religie. Ook werkt hij als coördinator in een Aanloopcentrum voor iedereen die behoefte heeft aan koffie en een praatje.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *