Pilot-Training: Steps to Compassion

Voor een ieder die zich betrokken voelt bij het Charter for Compassion van Karen Armstrong en zich wil scholen op het gebied van compassie, is er op zaterdag 28 mei a.s. de mogelijkheid deel te nemen aan een trainingsdag in het Mozeshuis in Amsterdam.

Deze dag vormt de basis van een uitgebreider trainingsprogramma dat speciaal ontworpen is rond het boek “Compassie” van Karen Armstrong dat gericht is op de concrete invulling van dit begrip in het leven van alledag. Na de basistraining is er de mogelijkheid voor vervolgtrainingen op persoonlijk-, professioneel- en politiek/maatschappelijk niveau.

Belangstellenden voor deze eerste basistraining kunnen tegen een sterk gereduceerd tarief deelnemen (€ 25.= voor de gehele dag excl. catering).

De dag duurt van 10.00 uur ’s morgens tot 21.30 uur ’s avonds.

De organisatie en begeleiding is in handen van het Mozeshuis, de Hogeschool van Amsterdam en Reddock.          

Zie de brochure meer informatie.

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *