Peace in the Park

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het Vredespaleis, de Internationale VN-Dag van de Vrede én het begin van de Vredesweek wordt er 21 september een festival in Den Haag georganiseerd. Het is volgens de organisatie een evenement dat gelegenheid biedt elkaar op een harmonieuze en ontspannen manier te ontmoeten en om geïnspireerd te worden tot dié kleine verandering die een groot verschil kan maken in de eigen leefomgeving.

Vrede is een universele waarde, die door iedereen ongeacht religie, cultuur of afkomst (h)erkend wordt als basis van een harmonieuze samenleving, aldus de organisatie. Naast dat vrede wordt verstaan als het afwezig zijn van conflict en/of oorlog, is vrede ook een innerlijke waarde. Peace in het Park biedt de gelegenheid dit -met elkaar- te beleven.

Er zijn workshops, voordrachten, gesprekken, stiltemomenten, zang, dichtkunst, dans, muziek, een theepaviljoen en vegetarische hapjes en drankjes. Deelname is gratis en voor iedereen, jong en oud, uit binnen- en buitenland. De programma-onderdelen vinden plaats in samenspraak en samenwerking met betrokken Haagse burgers, organisaties en hoger onderwijsinstellingen.

Datum en locatie: Zaterdag 21 september van 11.00 tot 18.00 uur in de Paleistuin (kaart), achterzijde van Paleis Noordeinde in Den Haag. 

Meer informatie, of kijk op Facebook.

Bron en afbeelding: Peace in the Park

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *