Open avond soefitempel Katwijk

De soefitempel Murad Hassil in Katwijk organiseert vrijdagavond 31 mei 2013 een open avond. De bedoeling is om belangstellenden te trekken en hen voor te lichten over de activiteiten die in het centrum plaatsvinden. De meeste mensen hebben weinig idee van wat er allemaal in een soeficentrum gebeurt en zijn wellicht alleen bekend met de Universele Eredienst en de studiegroepen voor belangstellenden. Daar wil de tempel verandering in brengen.

De open avond is ook bedoeld om in een informele sfeer de wederzijdse kennismaking tussen belangstellenden en de leden van ons centrum te bevorderen en te verdiepen. 

Het programma van de avond is globaal als volgt:
Nadat Munir in een introductie de opzet van de avond uiteen heeft gezet, volgt een korte toespraak van de heer Witteveen over de soefiboodschap. Daarna worden er kleine kringen gevormd. In elke kring neemt een lid van het soeficentrum en een aantal belangstellende bezoekers plaats. Het lid van het centrum stelt zich voor en vertelt waar hij/zij zich in het centrum mee bezig houdt en wat de soefiboodschap voor hem/haar betekent. Ook zullen vragen van bezoekers worden beantwoord. De bezoekers wisselen één of meer keren van kring. Later op de avond zijn er hapjes en drankjes, informele contacten, boekentafel, muziek.

Aanmelding voor de open avond kan bij Shanti per e-mail (beheer@soefitempel.nl) of telefonisch (06 38279529). Er zijn geen kosten aan deze avond verbonden, maar een vrijwillige financiële bijdrage wordt met dankbaarheid aanvaard.

Adres: Zuidduinseweg 7, Katwijk
Datum: vrijdag 31 mei 2013
Tijd: 20.00 uur

Meer informatie over de soefitempel is op de website te vinden.

Foto: Soefitempel.nl

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *