Op het Zinpodium: Mirjam Windrich

Op Zinweb profileren zich vele professionals die werkzaam zijn op het gebied van zingeving en inspiratie. We stelden deze zinprofs enkele vragen om ze beter te leren kennen. Mirjam Windrich biedt met haar methode Mindful Analysis geestelijke en mentale hulp via internet. Door kortdurende e-mailtrajecten komt men o.a. tot diepere inzichten en worden psychische klachten zoals angst en depressie verlicht.

Een quote van Mirjams Zinpodium-pagina: “Schrijven kan heel zinvol zijn wanneer je antwoorden zoekt op belangrijke vragen in het leven. Schrijven structureert je gedachten, geeft betekenis aan hetgeen je overkomt, ordent en benoemt je emoties als dat nodig is. Het geeft ook rust en vaak brengt het je nieuwe inzichten.”

Omschrijf jezelf eens in drie woorden?
Analytisch, kunstzinnig, filosofisch. 

Wat maakt jou als mens uniek? 
Dat ik anderen via het schrijven geestelijk en psychisch kan helpen. 

Hoe ziet ZIN in het leven er voor jou uit?
De zin van het leven is de liefde. 

Welk YouTube-filmpje inspireert jou?
The Power of Words:

Foto: Andreas Praefcke/Wikimedia Commons


Mirjam Windrich
Mirjam Windrich - Mindful Analysis biedt kortdurende online geestelijke hulpverlening aan voor relatieproblematiek en psychische klachten. Binnen een week resultaat (wordt deels vergoed door de zorgverzekeraar). drs. Mirjam Windrich is coach en psychosociaal therapeut. Haar praktijk bevindt zich in Amsterdam-Zuid. Neem voor een afspraak of meer informatie contact op via info@mirjam.nu. ® Mirjam Windrich
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *