Op het Zinpodium: Hans Rutten

Op Zinweb profileren zich vele professionals die werkzaam zijn op het gebied van zingeving en inspiratie. We stelden deze zinprofs enkele vragen om ze beter te leren kennen. Toeristisch manager en oud-tv-producent Hans Rutten organiseert samen met Jaqcques Poot onder de noemer De Vakantieacademie wandelweken en cursussen met inhoud op Kreta. 

Van hun Zinpodium-pagina: “De beste docenten, wandelbegeleiders én de hartelijke bevolking van Kreta heten u welkom voor een inspirerende cursus of wandelweek. U verblijft op Oost-Kreta in een gemoedelijk sfeer in de dorpen Kritsa of Kroustas. Naast de lessen in de prachtig gelegen Villa Dio Petres, wordt u verrast met excursies, geniet u in de bergen van Griekse picknicks op niveau en in tavernes van de beste traditionele gerechten.” Bekijk ook de korte welkomstvideo.  

Omschrijf jezelf eens?
Het is mijn passie en kunde om voor gasten een vakantieweek vol gelukzaligheid op Kreta te organiseren.

Wat maakt jou als mens uniek?
Door mijn (levens-)ervaring kan de gast er op vertrouwen dat ik als organisator op een kwalitatief hoogwaardige wijze de ingrediënten voor een vakantie met inhoud kan samenstellen.

Hoe ziet ZIN in het leven er voor jou uit?
ZIN is de grote kracht die mij in het leven vooruit drijft. Ik ervaar dat als een dankbare zoektocht naar datgene wat mij ten diepste inspireert.

Wat was het moeilijkste moment in je leven en wat hielp je om daarmee om te gaan?
Het moeilijkste moment in mijn leven zet ik niet op internet. Ook niet op Zinweb. Maar ik vind het wel groots om achteraf te ervaren hoe zo’n steen in de rivier tot een totaal andere loop van je leven kan leiden. Daar moet je wel aan blijven werken, merk ik.

Welk YouTube-filmpje inspireert jou?
Een TEDx-statement van ‘de lelijkste vrouw van de wereld’.

Foto boven: Andreas Praefcke/Wikimedia Commons

Hans Rutten en Jacques Poot
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *