Ode aan het Vaderschap

Na een Ode aan het Moederschap brengt Mozes & Aäron op 16 juni (Vaderdag) een Ode aan het Vaderschap. Wat betekent vaderschap en man zijn in deze tijd? En hoe doe je dat? Op zondagmiddag komen deze onderwerpen aan bod in een gevarieerd en krachtig programma van sprekers en muziek.

Farida Farhadpour beschouwt de veranderende rol van de staat als ‘Vader’ in de samenleving. Journalist Frénk van der Linden interviewt live drie vaders uit verschillende culturen. Coach en emancipatie-adviseur Jens van Tricht geeft zijn visie op de essentie van man zijn in deze tijd. Singer-songwriter Daan Hofman brengt met zijn Nederlands-Franse songs een muzikale ode aan het vaderschap. Het bijzondere filmproject Why I love you van Nies Medema toont de verwondering en bewondering tussen ouders en kinderen. 

Klik hier voor meer informatie.

Zondag 16 juni 2013
14.00 – 17.00 uur
Mozes & Aäron
Waterlooplein 207
Amsterdam 

Toegang en kaartverkoop:
€ 15
€ 10 (studenten/stadspashouders).

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *