Nieuw: Zinpodium voor Zinprofs

Welkom op het Zinpodium van Zinweb!
Met ingang van 5 maart 2012 heeft Zinweb er een nieuwe loot bij: het Zinpodium. Een platform waarop professionals, ‘Zinprofs’ genaamd, die zich bezighouden met zingeving kunnen presenteren.

Partners van het Zinpodium van Zinweb
Als Partners van Zinweb hebben zij de gelegenheid om regelmatig artikelen, columns, blogs en aankondigingen van evenementen op het Zinpodium van Zinweb te plaatsen. Op deze manier kunnen zij zich presenteren en profileren op het platform.

Wat zijn Zinprofs?
‘Zinprofs’ (eigen benaming) zijn professionals die werkzaam zijn op het gebied van zingeving. Wij denken daarbij aan: ritueelbegeleiders, coaches, geestelijk begeleiders, predikanten, pastores, psycho-therapeuten, trainers, docenten, humanistische raadslieden, sprekers, theologen, filosofen, kunstenaars, musici, theatermakers, verhalenvertellers, journalisten, redacteuren, internetspecialisten, vormgevers, etc.

Artikelen van Zinprofs op het Zinpodim
Artikelen van Zinprofs plaatsen wij op het Zinpodium. In de rechterkolom naast het artikel ziet u tegelijkertijd de afbeelding van de betreffende Zinprof. Als voorbeeld bij dit artikel ziet u rechts de afbeelding van Gerthe Lamers, coördinator en redacteur van het Zinpodium. Wanneer u op deze afbeelding klikt komt u op de zgn. partnerpagina van de betreffende Zinprof.
Alle artikelen worden gearchiveerd onder de map met de auteursnaam en in de verzamelmap ‘Zinprof-artikelen’.
Artikelen worden via Twitter, Facebook en in sommige gevallen via Linkedin gedeeld.

Waar vindt u het Zinpodium?
U vindt het Zinpodium op 2 plaatsen:
1. Op de Homepage van Zinweb onder de rubriek Zinprofiel. Daar worden telkens de nieuwste artikelen van de Zinprofs gepresenteerd.
2. In de menubalk bovenin rechts naast AGENDA.

Zinpodium, Zinprofiel, Zinlog
Voorlopig zullen alle artikelen in 2 rubrieken tegelijk getoond worden. Op het Zinpodium én in Zinprofiel/Zinlog. Afhankelijk van de betreffende Zinprof en de inhoud worden de artikelen daarom de ene keer in Zinprofiel en de andere keer in de Zinlog getoond.

De basis is gelegd
Het Zinpodium is gestart met 20 Zinprofs. Vanuit deze basis willen wij het Zinpodium organisch laten groeien. We verheugen ons erg op deze interactieve manier van samenwerken met de Zinprofs. Het Zinpodium is een prachtig medium voor professionals om inspirerende inhouden te kunnen delen.

Partner worden?
Heeft u interesse om partner te worden? Stuur dan een mail naar: redactie@zinweb.nl over de mogelijkheden.  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *