Muzikale jongeren gezocht voor reis naar Israël en Palestina

In oktober 2012 organiseert Togetthere een reis naar Israël en de Palestijnse gebieden. Als ze terugkomen in Nederland willen ze de verhalen en ervaringen van de mensen daar vertellen via muziek. Durf jij je stem te laten horen en ga jij mee op reis? Meld je uiterlijk 4 juni aan! 

Ontmoeting in Israël en de Palestijnse gebiedenTijdens deze reis leer je de levensverhalen kennen van mensen aan beide kanten van de muur. Je leert van binnenuit hoe het is om in een verscheurd land te leven. Ontmoeting staat centraal tijdens deze reis die 9 dagen duurt. Maar je ontdekt ook dat er nog meer is dan het conflict. Dat je ook lekker aan het strand kunt liggen of een woestijntocht kunt maken. En je ontdekt hoe mensen, ondanks alles, hoop hebben op een betere toekomst. 

Lees meer op website Kerk in Actie

Foto via Good Education

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *