Midweekretraite Loslaten en ruimte maken

De Zwanenhof  15-19 oktober

Lijkt het je iets om in de herfst al je overbodige ballast los te laten? De midweekretraite Loslaten en ruimte maken biedt hiervoor de gelegenheid.  

In de herfst stagneert de groei en trekt het leven zich in de aarde terug. Alles werkt er in de natuur aan mee de blik naar binnen te richten. We hoeven de aarde nu niet actief te bewerken, evenmin onze ziel, en kunnen verstillen. Deze retraite sluit aan bij de wens oude patronen los te laten. Net als de blaadjes aan de bomen kunnen we datgene loslaten wat niet meer bij ons past, wat aan ons kleeft, wat oud is en wat pijn deed. Als we loslaten ontstaat er ruimte voor het zetten van nieuwe stappen.  

Tijdens deze retraite maken we gebruik van een veelheid aan meditaties. Zo staan  ademmeditatie, wandelmeditatie, stiltemeditatie, yogameditatie en muzikale meditatie op het programma. Verder bedienen we ons van reflectie en visualisatie. Dit alles is erop gericht naar binnen te keren, los te laten wat oud is en ruimte te maken voor nieuwe groei. 

Laat je inspireren door deze retraite die plaatsvindt op een unieke locatie in een rustige omgeving. En geniet van de heerlijke maaltijden.

Meer informatiehttp://www.bezinnen.com/event-registration/bedankt-voor-je-registratie/?ee=17

Ton Roumen
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *