MERK in Sumiswald van start gegaan. 850 deelnemers

De Europese Doopsgezinde conferentie MERK is op donderdag 17 mei van start gegaan. Zo’n 850 deelnemers, waarvan ruim 100 Nederlanders, nemen deel aan de conferentie die wordt gehouden in het Zwitserse dorp Sumiswald. Na aankomst, registratie en diner ging de conferentie officieel van start met de openingsviering.

De afwisselende en inspirerende viering  werd ingevuld met bijbellezing, zang, preek en tafelgesprek, aan de hand van het dagthema ‘omdat God ons ruimte geeft’. De liederen werden in meerdere talen gezongen, begeleid door een bruisende brassband. De viering werd afgesloten met een Avondmaalsviering, waarna oude en nieuwe vrienden verder met elkaar in gesprek raakten.

Iedere avond wordt er een dagkrant uitgegeven. U kunt deze krant hier downloaden in het ENGELSFRANS of in het DUITS.
Kijk voor meer informatie, foto’s en verslagen ook op www.merk2012.ch

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *