Maak het nieuw!

Op 16 december 2011 om 15.00 uur hield prof. dr. De Hart zijn inaugurele rede in de Bovenkerk in Kampen. Dr. De Hart wordt bijzonder hoogleraar ‘Nieuwe en vernieuwende vormen van christelijke gemeenschap in hun betekenis voor de Nederlandse samenleving’ vanwege de stichting Kerk en Wereld, aan de Protestantse Theologische Universiteit.
Lees hier zijn inaugurele rede.

Een uitgebreidere versie van zijn rede verschijnt in boekvorm met de titel ‘Maak het nieuw! Over religieuze ontwikkelingen en de positie van de kerken: een persoonlijke geschiedenis’ (ISBN 978 90 377 0592 8).

Het boek is vanaf 16 december verkrijgbaar bij de boekhandel of te bestellen via de site van het Sociaal en Cultureel Planbureau.

 


Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *