LIFE! Spectaculair denkfestival op 8 september

 

Hoe haal je voldoening uit wat je doet? Hoe houd je je geest elastisch? Hoe blijf je rustig in de denderende digitale sneltrein? Hoe verander je de wereld? Op welke manier zet je je zorgen over geld opzij en hoe denk je helder na over seks?

Brandstof en The School of Life brengen op 8 september hun beste filosofische programma’s en sprekers bij elkaar om je aan het denken te zetten over belangrijke uitdagingen van het moderne leven.

 

 

De Beurs van Berlage is de plaats voor levendige handel in kennis over onderwerpen die ertoe doen: werk, geld, ambitie, techniek, seks en een gelukkig gemoed. Tijdens een dag vol presentaties, interviews en werkvormen, biedt LIFE! je helderheid in denken, praktische inzichten en inspiratie om het beste uit het leven te halen.

Het is zelfhulp, maar dan met grondige filosofische onderbouwingen en zonder quatsch. Ontmantel de gebruikelijke bagatelliserende zelfhulpboekjes door helder na te denken. Nieuwe meesters van het denken, zoals Alain de Botton, bieden je een mash-up van klassieke en eigen denkbeelden. Lichtvoetig en met humor behandelen de sprekers vanuit verrassende invalshoeken een alledaagse kwestie. Bij LIFE! doe je inzichten op voor je eigen dagelijkse en professionele leven.

Voor professionals en particulieren

Het evenement vindt plaats op zaterdag 8 september 2012 en is gericht op particulieren en professionals. Dit betekent dat de inzichten die je opdoet zowel privé als zakelijk nuttig en relevant zijn.

Simultaan met LIFE! worden de vertalingen van de serie intelligente zelfhulpboeken van The School of LIfe in Nederland uitgebracht door De Arbeiderspers. Alle auteurs van de boeken zijn op LIFE! aanwezig. 

De voertalen zijn Engels en Nederlands, afhankelijk van de sprekers en het onderdeel. Het is mogelijk om een geheel Engelstalige, een geheel Nederlandstalige of een gemengde route te volgen door het programma.  

Alain de Botton zal het evenement om 12.00 uur openen. De afsluiting en borrel vinden plaats rond 17.30 uur. De prijs is inclusief lunch, koffie en thee, snacks en een boek uit de serie zelfhulpboeken van The School of Life.

Met o.a. Alain de Botton, Joris Luyendijk, Rob Wijnberg, Ad Verbrugge, John Armstrong, Stine Jensen, John-Paul Flintoff, Joep Dohmen, Tom Chatfield, René Gude, Philippa Perry, Wim Brands en Roman Krznaric.

Klik hier voor opgave (125 euro)

 

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *