Licht!

Hoe kijken soefi’s tegen de wereldreligies aan? Wat geloven rozenkruisers en wie zijn vrijzinnigen? Deze en vele andere vragen staan centraal tijdens het levensbeschouwelijke festival ‘LICHT!’ dat iedereen wil inspireren en informeren. 

Hilversum kent verschillende levensbeschouwelijke stromingen die op zoek zijn naar antwoorden buiten de geijkte paden. Het zijn vrijmetselaars, soefi’s, rozenkruisers, antroposofen en vrijzinnigen. Deze stromingen vinden elkaar in hun zoektocht en organiseren om deze reden op zondag 22 juni in de Kapel in Hilversum het festival ‘LICHT!’. 

Inspiratie opdoen, je laten uitdagen en kennis opdoen van elkaar. Dat zijn de kernthema’s van het festival. De verschillende participerende organisaties zullen meer over zichzelf vertellen, rituelen toelichten en mediteren. Tijdens de verschillende workshops van het festival kunnen bezoekers luisteren naar lezingen, zoeken naar verdieping en creatief bezig zijn. 

Het festival is voor iedereen toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. 

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *