Lezing Michael Beckwith 11 oktober in Amsterdam

Dinsdag 11 oktober geeft Michael Beckwith, spreker in o.a. The Secret en The Moses Code, een interactieve lezing naar aanleiding van zijn nieuwe boek; Innerlijke Vrijheid.

Deze interactieve lezing met de titel ‘The Answer is You’ inspireert mensen de mogelijkheden die ze in zich dragen te ontdekken en die te delen met de wereld. Dit evenement vindt plaats in De Duif te Amsterdam van 19:30 tot 22:30.

Michael Beckwith is  een van de meest vooraanstaande spirituele leiders. Tevens is hij een van de prominente leraren in The Secret en The Moses Code. Beckwith combineert spirituele, educatieve, wetenschappelijke, bestuurlijke, economische en sociale elementen. Hij geeft les in meditatie, begeleidt retraites en is spreker op conferenties en seminars over de hele wereld. Hij is regelmatig te gast geweest bij televisieprogramma’s als Larry King en Oprah Winfrey. Michel Beckwith is eveneens oprichter van Agape International Spiritual Center.

The Answer is You 

Mondiaal doen zich grote veranderingen voor in ongekende snelheid. Michael Beckwith zegt dat wij allen uitgerust zijn met het vemogen hiermee om te gaan en hierboven uit te steken. Het is tijd om in plaats van slachtoffer te zijn van de omstandigheden deze te overwinnen. Het enige wat je nodig hebt ben jezelf. In The Answer is You leert Beckwith ons;
– De talenten, gaven en vaardigheden die we hebben te benutten en te delen met de  wereld.
– In te zien hoeveel impact onze gedachten op ons leven hebben.
– In te zien dat welzijn een interne aangelegenheid is die niet afhankelijk is van omstandigheden.
– Mentale strategieën die ons door moeilijke tijden heen helpen. 

Voor informatie en aanmeldingen: www.heartmedia.nl of info@heartmedia.nl

Toegangskaarten kosten € 54,=.

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *