LEVEN de film: vertoning in Delft

LEVEN de film is een project van het Humanistisch Verbond, hierin staat naast het bekijken van interessante films het filmgesprek centraal. HV Delft eo organiseert een eigen filmvoorstelling in Filmhuis Lumen in Delft om op deze manier meer uit een film te kunnen halen en iets over onszelf en hoe wij in het leven staan te weten te komen.

Uit de vijf titels die door het Humanistisch Verbond voor deze activiteit zijn geselecteerd heeft HV Delft eo gekozen voor Moon, een melancholische sciencefiction film. Sam Bell werkt eenzaam op een ruimtestation totdat hij met zichzelf geconfronteerd wordt. Hij blijkt een kloon te zijn. Wie is echt? Kan hij zijn leven omzetten naar iets wat op een echt bestaan lijkt? Een waardevol bestaan? Hoe zit het met jou? Hoe echt ben jij? En wat maakt jouw bestaan waardevol?

Programma
10:30 inloop
10:45 inleiding
11:00 filmvertoning (90 minuten)
12:30 nagesprek in de foyer
13:30 (uiterlijk) einde

Datum: Zaterdag 11 mei 2013

Locatie: Filmhuis Lumen (kleine zaal), Doelenplein 5, 2611 BP Delft, T 015 214 0226

Kosten: Voor HV-leden € 5,00 pp, voor niet-leden € 7,50 pp. U kunt betalen vooraf via bankrekening 150741 t.n.v. Humanistisch Verbond Gemeenschap Delft te Delft of op 11 mei aan de zaal. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Aanmelden: Omdat de zaal maar 40 zitplaatsen heeft verzoeken wij u zich, zo mogelijk vóór 6 mei, aan te melden via hvdelfteo@ziggo.nl of via 015 262 84 00 (voicemail). Zonder tegenbericht van ons staat er dan 11 mei een stoel voor u klaar.

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *