Leren Liefhebben

Vanaf de eerste vlinders in je buik tot de laatste kus: in je relatie kun je kiezen voor spiritualiteit. Spiritualiteit maakt het niet alleen mogelijk om het fijn te hebben met elkaar, maar biedt ook een prachtige kans om je innerlijk te ontwikkelen. Want in de ontmoeting met de ander kom je jezelf tegen, met al je positieve eigenschappen, maar ook met je schaduwkanten.

In Leren liefhebben staan onder meer praktische tips om ruimte te scheppen in je relatie. Voor-wathoort-wat maakt dan plaats voor aandacht, ruilen wordt geven en dankbaar ontvangen. Zo breng je jezelf en je partner tot bloei. Een heerlijk boek voor prille verliefden én voor partners die al jaren samen zijn.

‘Wat een kostbaar boekje is dit: leren liefhebben. Het is compact, helder geschreven en diep.’ – Lisette Thooft

Leren liefhebben
Een spirituele blik op relaties
Vincent Duindam
Paperback, 112 pagina’s
ISBN 978 90 259 0298 8
€ 18,95
Vorige maand verschenen

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *