Laatste kans: ding mee naar de Webfish Awards 2011

Makers van christelijke websites kunnen nog tot maandag meedoen aan de verkiezingen voor de Webfish Awards 2011. De inschrijving loopt tot en met 31 oktober. Er zijn inmiddels een kleine zeventig inzendingen, waarbij opvalt dat er relatief minder inzendingen zijn van sites van plaatselijke kerken. Zij worden dan ook met name opgeroepen mee te doen.

De Webfish Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de makers van de beste christelijke sites in het Nederlandse taalgebied. Er zijn dit jaar in drie categorieën prijzen te winnen. Naast de twee bestaande categorieën ‘websites van plaatselijke kerken en parochies’ en ‘overige christelijke sites’ is er dit jaar voor het eerst een aanmoedigingsprijs voor een particulier initiatief dat het christelijk geloof via sociale media (zoals Facebook, YouTube en Twitter) onder de aandacht brengt.

In de bestaande twee categorieën zijn een gouden, zilveren en bronzen Webfish te winnen. In de categorie sociale media wordt een aanmoedigingsprijs uitgereikt. De inschrijvingstermijn loopt tot maandag 31 oktober 2011. Een kritische, interdisciplinaire jury onder leiding van Eric van den Berg (Isidorusweb) beoordeelt de binnengekomen resultaten. Ook het publiek kan de sites beoordelen door een stem uit te brengen. De publieksstem weegt in het eindoordeel mee als één jurystem.De prijsuitreiking vindt plaats in de Boothzaal van de Bibliotheek van Universiteit Utrecht (De Uithof), op 24 november van 15 – 17 uur.Webfish Awards 2011 is een gezamenlijk initiatief van IKON, Isidorusweb, Protestantse Kerk, Raad van Kerken, FKT Universiteit van Tilburg en de Protestantse Theologische Universiteit. Met deze prijs willen zij christelijk Nederland en Vlaanderen uitdagen hun internetsites te blijven ontwikkelen en verbeteren.Op de website www.webfishawards.nl is meer informatie te vinden en kunnen inzendingen worden aangemeld.

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *