Kunst: Probeer te zien

Daar sta je dan. In elkaar geslagen, vernederd, kleiner gemaakt dan je ooit was. Steeds weer. Daar sta je dan. Met je ziel onder je arm en met lood in je schoenen. Je zegt niks meer, je praat niet. Wat doe je dan? Wat heb je dan nodig? Door Kalle Brüsewitz.Wat heb je nodig als alles van je is afgepakt? Wat heb je nodig als je jezelf niets meer voelt dat het laagste van het laagste? Wat kan je doen? Wat moet je doen? Daar sta je dan.

Is er iemand die je ziet? Is er iemand die je talenten ziet? Iemand die je ellende ziet? Je wil niet iemand die je ellende van je overneemt. Je wil iemand die je laat geloven dat je meer bent dan je ellende. Iemand die jou het beste uit jezelf laat halen. Die mensen heb je nodig.

Probeer diegene te zijn. Probeer het. Het zal niet altijd lukken, maar probeer het in ieder geval. Net als deze mensen het probeerde voor Gabriëlle.

Photo Credit: As it is in Heaven via Shoesha Zuiderwijk

Kalle Brüsewitz
Kalle Brüsewitz (soulchecker.nl) is afgestudeerd in de theaterwetenschappen en kunsteducatie en is werkzaam als freelancer op het gebied van journalistiek en kunsteducatie. Hij noemt zich SoulChecker en zoekt naar dat waar mensen zich geraakt door voelen; in kunst, politiek en religie. Ook werkt hij als coördinator in een Aanloopcentrum voor iedereen die behoefte heeft aan koffie en een praatje.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *