Kerst op Spirit 24

Uiteraard besteedt ook Spirit 24 uitgebreid aandacht aan Kerst. Zo is er een speciale speellijst samengesteld met Kerstliederen uit het EO-programma Nederland zingt. Ook een Special met de mooiste kerstuitzendingen van de afgelopen jaren. Zo kunt u onder andere kijken naar Joris Kerstboom 2010 en 2012 en een speciale uitzending van de Nachtzoen: Kerstnachtzoen.

Daarnaast kunt u kijken en luisteren naar een speciaal project van zanger Stef Bos: In een ander licht. Hij maakte in opdracht van de NCRV liedjes over twaalf Bijbelse figuren. Hij wilde los van het geloof, kerk en dogma’s twaalf Bijbelse figuren uit de context van het boek halen, waardoor ze in een ander licht komen te staan en het mensen worden van deze tijd. Een mooie Kerstgedachte.

Klik hier voor het project van Stef Bos.

Klik hier voor de playlist met liederen uit Nederland zingt. 

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *