Janne Schra bij Hart op de Tong

Diva Janne Schra staat maandag 19 mei 2014 op het podium bij het muziekevenement Hart op de Tong. Ze wordt geprezen om haar ‘kameleon’-eigenschappen door ieder album het publiek te verrassen met een verbluffend nieuwe stijl. Op deze avond ontdekken we hoe Janne geïnspireerd wordt tot alle transformaties.

Bij Hart op de Tong staan de songteksten en juist ook de emotie achter de nummers centraal: Wat is de drijfveer om deze tekst, deze gedachte muzikaal te vertolken? Janne Schra heeft de kracht in iedere hoedanigheid een speelvolle zelfreflectie via haar teksten door te laten klinken. Nostalgisch, mysterieus, openhartig en innemend. Tijdens Hart op de Tong trekt ze het publiek nog dieper haar belevingswereld in dan normaal. Tevens zal een interviewer met Janne in gesprek gaan over haar inspiratiebronnen. Om de grens tussen klassiek en modern op te zoeken, zal een van de nummers met het orgel als begeleidend instrument gespeeld worden. 

Hart op de Tong vindt plaats in de Keizersgrachtkerk. Ontworpen door dezelfde architect als Paradiso, is de kerk net als de poptempel befaamd om de uitstekende akoestiek. Gelegen in het centrum van Amsterdam, is de kerk ook gemakkelijk toegankelijk voor bezoekers. De toegang bedraagt 10 euro in de voorverkoop. De deuren gaan vanaf 20:00 open en na afloop is er bij een drankje de gelegenheid voor het publiek om met elkaar én met de artiest na te praten. 

Zinweb is partner van Hart op de Tong.

Meer informatie en reserveren op www.hodt.nl.

Foto: Garry Knight/Wikimedia Commons

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *