Intuïtie en Latifa

Zinprof Anna Drenth verzorgt deze maand onder de naam Innerlijke Coach een cursus over de kracht van intuïtie. Daarnaast biedt ze een ochtend over de oude meditatieve oefening Latifa.

Nog een paar mensen kunnen zich inschrijven voor De kracht van Intuïtie
zaterdag 18 mei, 1 juni en 15 juni in Den Haag

Intuïtie is je spontane weten, dat zich kenbaar maakt door ingevingen, gevoeligheid, wezenlijk inzicht en zelfbewustzijn. Intuïtie helpt je om inzicht te krijgen in de subtiele (levens)processen in jezelf en om je heen. Het geeft je de mogelijkheid om je energiesysteem bewust te leren kennen en te beheren. Tijdens deze cursus zullen we dieper in gaan op het openen en beschikbaar maken van dit instrument. De cursus vindt plaats in Ruimte voor Helden in Den Haag. klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Bezielde verhalen
Zondagochtend 26 mei
van 10.30u – 12.45u

Het thema van deze ochtend is De Latifa – een weg van zingeving.
De Latifa is een zeer oude meditatieve oefening die zijn oorsprong heeft in het Soefisme, de mystieke stroming binnen de Islam. ‘Latif’ betekent subtielste of meest verfijnde. De latifa’s zijn zeven verfijnde kwaliteiten die je als het ware onder de eindeloze stroom van gebeurtenissen en ervaringen in je leven kunt leggen. Ze helpen je te herinneren aan wat werkelijk belangrijk is in het leven, en om contact te maken met wat je ten diepste beweegt. In dit her-inneren krijgt jouw leven zijn waarde. Na een korte introductie zullen we de meditatie beoefenen en er is ruimte voor uitwisseling met elkaar. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Foto: Dak van tombe van Iraanse soefi-dichter Hafez 
Pentocelo/wikimedia commons

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *