Interreligieus zingen

Onder leiding van musicus Jan Marten de Vries en pianiste Jelena Popovic kunt u 13 maart Interreligieus Zingen in de Johanneskerk in Amersfoort. Lees hieronder wat dat inhoudt.

Musicus Jan Marten de Vries stelde een liedbundel samen met door hem getoonzette (nieuwe) liedteksten uit verschillende religies: Voor een zoeker als de mens. 

 Want wat kunnen mensen nog zingen als zij samenkomen met anderen, van allerlei herkomst, uit diverse tradities? Welke woorden kunnen wij gebruiken op bijeenkomsten die met zingeving te maken hebben?

Op 13 maart gaan Jan Marten de Vries en pianiste Jelena Popovic samen met de aanwezigen vrijzinnige liederen zingen uit verschillende religies. 

Locatie: Johanneskerk Westsingel 30
Aanvang: 20.00 uur 
Kosten: vrijwillige bijdrage
Voor meer informatie: 0337850067 

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *