Ilco van der Linde spreekt op Alle mensen! Vrede!

Ilco van der Linde zal de inleiding verzorgen van de conferentie Alle Mensen! Vrede! Lees er hieronder meer over in het persbericht van Doopsgezind WereldWerk.

Alle mensen! Vrede!

Ilco van der Linde verzorgt de inleiding op conferentie Alle mensen! Vrede! van Doopsgezind WereldWerk, 18 en 19 oktober in Buitengoed Fredeshiem. Van der Linde is initiatiefnemer van Bevrijdingspop, Dance4Life en de internationale vredesbeweging MasterPeace, waarbij onder meer muziek, kunst en cultuur worden ingezet om mensen en bedrijven te betrekken bij het terugdringen van gewapende conflicten en het bouwen aan vrede. Op basis van zijn motto ‘It’s all about creating heart connections’ maakt Van der Linde zich hard tégen onverschilligheid en vóór verbinding. Vanuit die drive heeft hij met zijn energieke verschijning de afgelopen decennia vele mensen weten te raken en aangezet tot actie. Zo hebben de doopsgezinde jongeren zich in het afgelopen jaar ingezet voor MasterPeace, met als afsluiting het concert in het Ziggodome, waarbij artiesten uit conflictgebieden met elkaar optraden. Op de conferentie zal Ilco van der Linde zijn visioen geven op het thema ‘vrede tussen de volken’. Daarnaast staan er tijdens de conferentie onder meer workshops, avondsluiting en een viering op het programma.

Praktische informatie 

De conferentie wordt gehouden in Buitengoed Fredeshiem (Steenwijk-de Bult), op zaterdag 18 oktober (vanaf 13.45 uur) tot zondag 19 oktober na de lunch. Voor kinderen is er een eigen programma. Jongeren van 16-30 jaar en de groep 30+ beginnen op vrijdagavond 17 oktober. Kosten: voor kinderen € 15; voor niet-werkende jongeren € 25. Volwassenen naar draagkracht: € 50, € 75 of € 90 (kostprijs). Aanmelden: Daniëlle Stevens, daan.steef@gmail.com.

Bekijk hieronder ook een video van Ilco van der Linde, om een indruk van zijn optreden te kunnen krijgen. Zijn website is ook te bezoeken, op www.ilcovanderlinde.nl.

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *