Ideeën van Rijk Leven

Er is veel kennis over geld en geld verdienen, daar zijn genoeg boeken over verschenen. Maar hoe je hier werkelijk naar kan leven en die ideeën in je spiergeheugen brengt, daar is tot nu toe veel minder over bekend.

Tijdens de training Rijk Leven ga je jouw geldissues en belemmerende overtuigingen over geld onder de loep nemen, om daarna je (onbewuste) overtuigingen, die je gezonde relatie met geld en optimale welvaart in de weg zitten, voor altijd te veranderen.

Gebaseerd op 20 jaar onderzoek

Tim en Kris Halbom zijn de oorspronkelijke ontwikkellaars van deze methoden. De methodiek is gebaseerd op twintig jaar onderzoek naar hoe financiële onafhankelijkheid en welvaart zich manifesteert onder mensen. Wassili Zafiris heeft deze methoden toegepast in zijn leven en brengt dit seminar nu voor het eerst naar Nederland. De ontwikkeling van het seminar is sterk beïnvloed door ideeën uit NLP, Neuro-Semantiek, Chaostheorie en Systeem denken.

Waarom je onbewuste belemmerende ideeën en overtuigingen blootleggen en veranderen?

Dat wat we werkelijk geloven werkt als een ‘selffulfilling prophecy’, simpel gezegd je krijgt wat je eigenlijk gelooft ergens in je achterhoofd en het is een psychologisch gegeven dat de mate van welvaart die we over langere tijd ervaren zijn wortels heeft in diepe emoties en overtuigingen.

Meer informatie

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *