Houd de tijd!

Wandel met mij
Want Jij weet dat mijn ziel te voet gaat
En zolang we lopen
Kan de tijd ons niet inhalen

Theatervoorstelling “Houd de Tijd! De zoektocht van Prediker” wordt uitgevoerd in de Johanneskerk in Amersfoort. De voorstelling is geïnspireerd op het Bijbelboek Prediker. Een clown, een violist en een filosoof gaan op zoek naar zin en wijsheid. Ze zoeken in boeken, in rijkdom, in de wereld en in zichzelf. Nieuwsgierigheid, vertwijfeling en hoop wisselen elkaar af. Als de zoektocht dolgedraaid vastloopt in lucht en leegte, rest het drietal niets anders dan te wachten. Hoe moeten ze verder? Is de tijd de sleutel tot wijsheid? Hoe kunnen ze de tijd houden? De tijd vliegt immers voorbij en glijdt als zand door de vingers. Langs de poëtische teksten van Prediker, bewogen vioolspel en clownesk theater ontdekken ze het geheim van de tijd en daagt het inzicht wat het leven de moeite waard maakt. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar.

Het stuk is een productie van de 7evende hemel en wordt gespeeld door Bart Droogers, Hartini van Rijssel en Joyce Schoon. Regie door Rebecca Schoon. www.7evendehemel.nl

Wanneer: Zondag 22 juni om 11 uur.
Entree: vrij, er is een collecte na afloop. Richtbedrag: 10,- per volwassene. 
Meer informatie: www.johanneskerk.nl
 

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *