Hoe normaal ben jij? Doe de test!

Met behulp van Durftedenken.nl, een wervende website van Human, het Humanistisch Verbond en Brandstof, kun je met een korte test ontdekken hoe normaal je bent. “Om te komen tot jouw uitslag hebben we de ideaalbeelden van filosofen uit het verleden vergeleken met wat nu normaal is”, aldus de website. 

De tekst vervolgt: “En om te bepalen wat normaal is, hebben we hedendaags filosoof Ad Verbrugge, psychiater Aleksander Korzec en trendwatcher Andrea Wiegman gevraagd een beeld van onze tijd te schetsen. Wat is gangbaar in deze tijd? Wat maakt de meeste mensen gelukkig? Waar streven we naar? Waar zijn we mee bezig? En wanneer is dat normaal?”

Op de resultatenpagina van de test is een beschrijving te vinden “van de normale mens, die jij niet bent.” Ook is er een toelichting van het bij jou passende filosofische persoonlijkheidstype aan de hand van een korte video.

Doe de test op Durftedenken.nl!

Foto: In All Your Glory/Flickr.com

Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *