Herontdekte zielen

Van de week zag ik het weer voor mijn ogen gebeuren tijdens de workshop ‘De goeroe in jezelf’: hoe flinterdun ons ego is en hoe snel we onze ziel door alle angsten en egotrucjes heen kunnen herontdekken. Daar is geen jarenlange therapie voor nodig.

Ik, de ziel wacht om herontdekt te worden en ben er altijd ook als het ego de baas lijkt. Ik, de ziel heb de tijd. Eeuwige tijd. Laat maar even gaan dat ego. Maar…. als ik weer herontdekt ben, dan neem ik alles over en overzie ik het dagelijks leven en lach, huil, zing en jubel omdat nu de vrede, de kracht en de Liefde en de eeuwige verbinding het weer overneemt.

Ik, de ziel, ben er altijd geweest en zal er altijd zijn ook al lijk ik ver weg en onbereikbaar. Op het moment van hervinden is er verbijstering over de simpelheid en de nabijheid die nabijer is dan ooit gedacht. Ik, de ziel ben altijd en ben overal en waar dan ook in verbinding met alles en iedereen en met God en de hele wereld. Ik ben Liefde, Vreugde, Warmte, Ruimte, Energie, Wonderbaarlijk en Eeuwig.

Van de week zag ik het voor mijn ogen gebeuren: zielen die werden herontdekt en de vreugde en verbijstering was enorm. Tranen van herkenning bij iedereen en bij elkaar. We zijn eeuwige zielen! Allemaal, niemand uitgezonderd. Ik kan het wel van de daken schreeuwen van geluk maar het is wat frisjes op het dak nu dus doe ik het hier!

~~~

​Op dinsdag 10 december geef ik deze workshop opnieuw. Op die avond gaan we op zoek naar de goeroes in ons leven, en dat zal nog voor verrassingen zorgen! Was het Krisnamurti of Osho? Misschien wel… Maar er zijn veel “allerdaagsere” goeroes om ons heen. Wie zijn dat en hoe herken je ze? Nog belangrijker: Wat kun je er mee? Uiteindelijk gaan we in de workshop op zoek naar de goeroe in onszelf. Je zult versteld staan als je ontdekt wat we allemaal nog meer in onze mars hebben als we even wat dieper graven. Het is eenvoudiger te vinden dan we denken en praktisch in ons leven te gebruiken. 

Wil je het ook ontdekken? Geef je hier dan op​: marja.ruijterman@gmail.com​
Datum: dinsdag 10 december van 19.30 tot 22.30 uur 
Locatie: Centrum De Roos te Amsterdam ​(bij het Vondelpark)​
Deelname: € 25.- ​incl. thee en koek. Graag gepast meenemen.​

Enkele reacties van deelnemers:

“Wil je nou wel eens kennismaken met je echte zelf? Dwars door je harnas van opgestapelde overlevingsstrategieën heen? Dan kan ik je de workshop van Marja Ruijterman van harte aanbevelen. Je hoort je eigen wijsheid en die van anderen. Ik vond het een fantastische en verbindende ervaring. Enne… wees niet bang, je zweeft niet weg op een kleedje. Je ziet alleen de echte mensen achter de opgebouwde façades en dat is oneindig boeiend. Veel plezier alvast! Het werkt nog steeds door. Ik vond het een fantastische workshop!”
Ellen Omvlee, www.kantelwerk.nl

Op deze verbluffende avond laat Marja Ruijterman je plaatsnemen in de Goeroe-stoel. Door een speciale adem-techniek en wat andere ingrediënten brengt ze je in verbinding met alle wijsheid en liefde van het Universum. Je leert dat je op ieder moment toegang hebt tot de bibliotheek van de schepping en dat overvloed vanzelfsprekend is. 
Tijn Touber

Foto Marja: Aeliane van den Ende (website)

Marja Ruijterman
Marja Ruijterman geeft trainingen en is spreekster en columniste. Ze heeft verschillende boeken geschreven (zie hier). Verder houdt ze zich bezig met coach-trajecten over communicatie, zelfvertrouwen, leiderschap, werken en leven vanuit rust en innerlijke kracht.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *