Hart op de Tong: Tim Akkerman over muziek en de toekomst

Op 17 september 2012 was singer-songwriter Tim Akkerman te gast bij Hart op de Tong. Hij speelde toen in de Amsterdamse Keizersgrachtkerk nummers als Who is that Man (video) en Blind (video). Voorafgaand aan het concert sprak hij met Guido Attema over zijn muziek. Met welk gevoel wil hij de mensen naar huis sturen? Daarnaast wordt er gesproken over zijn nummer NonZero dat hij baseerde op het gelijknamige boek van Robert Wright. Hoe zie je je eigen toekomst en die van de wereld voor je?


See video

Zinweb is partner van Hart op de Tong, dat inspirerende muziekavonden biedt waarin de songteksten van een populaire artiest of band centraal staan. Wat is de drijfveer om deze tekst, deze gedachte muzikaal te vertolken? Hoe denkt de artiest of band over liefde en vriendschap, religie, de maatschappij en de wereld?

Naast Tim Akkerman maakten Typhoon, Giovanca, Spinvis en Eefje de Visser al hun opwachting. Het evenement is een initiatief van de Keizersgrachtkerk en is gericht op jongeren met allerlei verschillende achtergronden (religieus, spiritueel of seculier). 

Op 18 maart treden de Handsome Poets op in de Keizersgrachtkerk in Amsterdam.
Kijk voor meer indormatie op de website.

Volg Hart op de Tong via Twitter en Facebook.

Hart op de Tong
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *