Hart op de Tong: Tangarine

In de Keizersgrachtkerk, bekend om haar magistrale akoestiek, speelden de gesoigneerde heren van Tangarine een bijzonder concert tijdens Hart op de Tong waarbij ze nader ingingen op hun inspiratiebronnen. De heren vertelden dat ze opgroeiden in een streng gereformeerde kerk waarin zaken óf goed óf fout waren. Tussenwegen bestonden niet. Vandaar dat ze braken met deze gedachtegang om te kunnen twijfelen. Bekijk hieronder een gedeelte van hun optreden en het gesprek dat ze hadden met Rikko Voorberg.


Hart op de Tong, waarvan Zinweb partner is, biedt inspirerende muziekavonden waarin de songteksten van een populaire artiest of band centraal staan. Het evenement is een initiatief van de Keizersgrachtkerk en is gericht op jongeren met allerlei verschillende achtergronden (religieus, spiritueel of seculier). Het doel is om op deze wijze een originele en aantrekkelijke mix te bewerkstelligen van muziekbeleving en zingeving. In eerdere edities waren reeds te zien: Wende Snijders, Typhoon, Handsome Poets, Giovanca, Tim Akkerman, Spinvis en Eefje de Visser.

Kijk op hartopdetong.com om filmpjes van andere artiesten te zien of om te weten te komen wie er binnenkort komen optreden.

Organist: Diederick Koornstra
Camera: Rakesh MVD, Jan Klein, Daniel van Duijn, Guido Attema
Geluidsmixage: Ronald Veerman
Montage: Guido Attema


Claudia Pietryga
Claudia deed zowel een sociaal-agogische als journalistieke opleiding en is alweer bijna tien jaar freelance journalist. Ze schrijft het liefste over maatschappelijke onderwerpen en publiceerde onder meer stukken in de Flair, Hallo Jumbo, Spits, Het Parool, diverse blogs, lokale bladen en uiteenlopende (online) media voor met name ondernemers.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *